Home > Portfolio

Portfolio

Alle werken, behalve de restauraties, zijn ontworpen en uitgevoerd door Atelier Immanuel, tenzij anders vermeld. Het werk van Atelier Immanuel is onderverdeeld in de volgende categoriën:

Voorvertoning van het album Bedrijfsopdrachten [5 afbeeldingen]
Uit de vele opdrachten die voor bedrijven en instellingen zijn gemaakt, vindt u hier een selectie. Atelier Immanuel verzorgde naast ontwerp en uitvoering ook vaak de plaatsing.
Voorvertoning van het album Kerken (en spirituele ruimtes) [9 afbeeldingen]
Sfeer in een sacrale ruimte is van groot belang voor mensen die geestelijke rust zoeken en herkenbaarheid van hun geloof in de toegepaste symboliek.
Voorvertoning van het album Particuliere opdrachten [12 afbeeldingen]
Van bovenlicht tot monumentale toepassing. De mogelijkheden om een pand bijzondere waarde te geven zijn zeer divers. Be´nvloeding door licht, stijl, veelvuldige materialen en kleuren geven de bewoners een aangename leefomgeving.
Voorvertoning van het album Restauraties [7 afbeeldingen]
Van historisch raamhangertje tot monumentale kerkramen. Er zijn door de vooruitgang van restauratietechnieken veel mogelijkheden tot behoud van cultureel erfgoed mogelijk.
Voorvertoning van het album Theater en performance [5 afbeeldingen]
Misschien een vreemde eend in de bijt, maar het geeft zeker de diversiteit van de talenten aan van Sibylle Gielen. Muziek en theater zijn - nadat ze met de paplepel waren ingegeven - een belangrijk deel geworden van haar leven: performances, regie van muziektheater en jeugdtheaterstukken.
Voorvertoning van het album Vrij werk [5 afbeeldingen]
En als er dan nog wat tijd over is... wordt er gewoon doorgewerkt - voor de lol. Met als resultaat: exposities in Nederland en ver daar buiten.Alle rechten voorbehouden Afbeeldingen mogen op geen enkele wijze gereproduceerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beeldrechthouder.